Elvész-e minden álmunk, vagy most kél szárnyra csak?

11695522_1600749706618680_792030419284037566_n

Milyen választ találunk?
Annyiszor láttalak.

MIRIKE….
Elfáradt….sokat szerepelt ma a kis drága….meghatóan sokan voltak kiváncsiak rá,én pedig nem mondtam nemet az idelátogató embereknek.
Nagyon örültem, volt aki csak érte látogatott ide Tárnokról…köszönjük NEKIK..heart hangulatjel
Olyan boldog és vidám ez a kicsilány,imád kinn lenni,de leginkább a közelemben.Olyan nincs ,hogy Rá ne legyen idő,mert legyen bármennyi munka odatipeg leül elém…..és emeli a kicsi fejét…néz ,de nem lát,viszont a tekintete a szivemig hatol….és ott abban a pillanatban rögtön fel kell venni összecsókolgatni azt a csepp okos fejét…mert Ő, gondoljon bárki bármit egy Csoda…aki ennyi embert megérintett,összekovácsolt egy hatalmas”családot”akiért nap mint nap rettegtünk imádkoztunk…..és ismeretlenül is tiszta szivből szereti mindenki,aki pedig látta megismerte….úgy ember innen eddig nem ment el,hogy a könnyek ne ragyogtak volna a szemében.
Mindannyiunknak adott valamit…kinek ezt,kinek azt…..de meggazdagodtunk az érzéstől is,hogy van nekünk.
Kedves barátnőm Ágnes Telegdi…itt volt a Vidrapark 2 napos rendezvényén….meglátta és egyből a szívébe zárta.Sok csodálatos könyvet írt az állatokról,többek között a vidráimról is…és feltette azt a kedves kérdést…írjon e egy Miranaplót,csodálatos fotókkal???
Cinkenaplója hatalmas sikert aratott,csodálatos remekmű lett, egy cinkecsalád pár heti kis életéből a szép fotóival illusztrálva.
Én azt mondtam Neki megkérdezem Mira családját,azaz TITEKET,szeretnénk e egy csodálatos hivatalosan is kiadott könyvecskét a mi kis hősünkről?????
Kiváncsian várom a véleményeteket….

Aranyosi Ervin: Egymás szemében

Elvész-e minden álmunk,
vagy most kél szárnyra csak?
Milyen választ találunk?
Annyiszor láttalak.

Hát eggyé kéne válnunk,
– a kétség elszakít –
így együtt kell megélnünk
egymás szép álmait!

11695522_1600749706618680_792030419284037566_n

Az oldal tartalma kizárólag a kedvencek-magazinja.hu weben osztható, az oldal tartalmát kizárólag csak a tulajdonos engedélyével vehető át. Engedély nélküli osztás esetén a feljelentést, és a jogi lépéseket megtesszük.