Marx/Henry újra gazdit keres!!!

10592941_954827977901687_6359053315958170085_n

Marx/Henry újra gazdit keres!!!

Egy korábbi rendezvényen beleszerettek és pár nap múlva örökbe is fogadták őt az állatotthonban, sajnos azonban a héten visszahozták, súlyos allergia miatt.
Néhány mondatban azért leírták, milyennek ismerték meg ezt a tündérkutyát!

“Marx elképesztően barátságos más kutyákkal, idegenekkel (játszott kisgyerekekkel is) és velünk is. Semmi rosszat nem tudok róla mondani, nagyon a szívünkbe zártuk, de a párom egészségét nagyon megviseli. Szobatiszta, szófogadó és hihetetlenül gyorsan tanul. Mikor elmentünk dolgozni, akkor is minden probléma nélkül várt minket itthon, a helyén lustálkodva várta, hogy hazaérés után elvigyük sétálni. Azt vettük észre rajta, hogy a fűben és szabadban érzi igazán jól magát, teljesen felszabadul, jókedvű lesz és még játékosabb. A hívószavakra rögtön reagál, nem lép fel agresszívan senki és semmi iránt, leszámítva a malackákat (tengerimalacok – szerk.).”

Marx rossz körülmények között élt, láncon tartották, aminek a nyoma jó ideig látszott a nyakán. Ennek ellenére az első perctől kezdve elragadó kutyus! 5 év körüli, ivartalanított kan kutyus.

Az oldal tartalma kizárólag a kedvencek-magazinja.hu weben osztható, az oldal tartalmát kizárólag csak a tulajdonos engedélyével vehető át. Engedély nélküli osztás esetén a feljelentést, és a jogi lépéseket megtesszük.