KOLDULÁSRA KÉNYSZERÍTIK A MAJMOKAT A GYEREKEK

image

Az indonéz főváros megvásárolja azokat a majmokat, amelyeket koldulásra használtak tulajdnosaik. A maszkos majmok miatt már nemzetközi állatvédő szervezetek kritizálták Jakarát.

A dugóban álló autók között gyerekek tűnnek fel, és babaruhákba öltöztetett makákót táncoltatnak egy láncon vezetve. A majom fejére egy játékbaba használt fejét húzták. Mindennapos látvány ez az indonéz fővárosban.

 

image

image

image

image

A gyerekek a majom produkciójáért cserébe némi aprópénzt kérnek, és kapnak. Mindenki élvezi a műsort – kivéve persze a makákókat, akiknek sem a lánc, sem a fejükre húzott műanyag golyó nem tetszik különösebben, amiben fulladoznak, és alig látnak ki belőle. “Táncuk” valójában szerencsétlen igyekezet arra, hogy valahogy megszabaduljanak a majomhoz egyáltalán nem illő ruházattól és fejdísztől – amin keresztül ugye például enni sem tudnak. A majmok kiképzése is embertelen körülmények között zajlik, úgy tanítják őket két lábon járni, hogy felkasztják, és dróton rángatják őket.

 

image

image

image

image

 

Forrás: cracktwo

 

Az oldal tartalma kizárólag a kedvencek-magazinja.hu weben osztható, az oldal tartalmát kizárólag csak a tulajdonos engedélyével vehető át. Engedély nélküli osztás esetén a feljelentést, és a jogi lépéseket megtesszük.