Szöges faléccel verte a kiskutyáját, letöltendőt kapott

Szöges faléccel verte a kiskutyáját a büntetett előéletű férfi, jogerősen 1 év 10 hónap letöltendőt kapott.

A Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság 2016. február 16-ánkülönös szenvedést okozó állatkínzás bűntettébenbűnösnek találta a más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő J. Ferencet, és mint többszörös visszaesőt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, valamint 2 évre eltiltotta a közügyektől. Az ítélet jogerős és végrehajtható.

A büntetett előéletű J. Ferenc 2013. augusztus 18-án Budapest külterületén bántalmazta 2 hónapos, kis testű keverék kutyáját.Egy szöges faléccel többször, nagy erővel megütötte,miközben azt kiabálta, hogy „gyere ide, úgyis megdöglesz, ha egyszer előjössz onnan, úgyis agyonverlek!”.A kutya a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, bevérzett a bal kötőhártyája, fogai kitörtek, csontjai eltörtek. A szem- és lábsérülés miatt maradandó károsodást szenvedett.

Az oldal tartalma kizárólag a kedvencek-magazinja.hu weben osztható, az oldal tartalmát kizárólag csak a tulajdonos engedélyével vehető át. Engedély nélküli osztás esetén a feljelentést, és a jogi lépéseket megtesszük.